Novosti

POPUNJENO: NLP praktičarski trening 18. i 19. veljače 2023.

POPUNJENO: NLP praktičarski trening 18. i 19. veljače 2023.
16.11.2022.

Znamo da ste do sada bili pozivani na razne edukacije i možda ste s nekima bili manje ili više zadovoljni. Dobro je da je tako, jer to samo znači da sada imate iskustva i da dobro znate što to točno ne želite, a što je to što želite. Složit ćete se sa nama da godine nisu važne, mnogo je važnije usuditi se i nešto napraviti za sebe. Sada je pravo vrijeme za odluku i napraviti razliku za kvalitetan pomak u svom životu, prijavite se za NLP praktičarski trening koji počinje 18. i 19. veljače 2023.

Složit ćete se sa nama da godine nisu važne, mnogo je važnije usuditi se upravo nešto napraviti za sebe, a sada je pravo vrijeme za odluku!
Prijavite se, doživite iskustvo i uvjerite se zašto su NLP vještine ono što čini razliku koja čini razliku u svakodnevnom životu i saznajte zašto je NLP za vas najbolji izbor!

U koliko želite:

 • biti uspješniji lider
 • imati uspješniju komunikaciju
 • saznati što je to utjecajna komunikacija
 • voditi sebe i druge ka uspjehu
 • upravljati sobom i drugima na putu ka uspjehu
 • upravljati svojim emocijama tako da vas podržavaju
 • programirati vaše želje tako da se uvijek ostvaruju
 • motivirati sebe i druge za sve izazovne zadatke
 • sve ovo i još više od toga…

U koliko nešto od ovoga želite onda je NLP praktičarski trening prava stvar za vas, Odaberite sada i prijavite se! Dođite i uzmite za sebe alate i vještine koje ćete podržati na putu ka uspjehu.

NLP praktičarski trening je za sve vas koji želite razvijati svoj osobni i profesionalni život. Naš NLP praktičarski trening uključuje sve osnovne i napredne tehnike i znanja koja Vam omogućuju ostvarivanje uspjeha u poslovnom i privatnom životu. Odlučite napraviti razliku i kvalitetan pomak u svom životu i prijavite se za NLP praktičarski trening.

Vjerujemo da u koliko netko može napraviti, uspjeti, onda to svatko može! NLP nam daje odgovor kako nešto napraviti, uspjeti, ostvariti, jednostavno nam otkriva recept za uspjeh . NLP-a je skup alata, vještina i tehnika koje nam omogućuju kreiranje željenog uz preuzimanje kontrole za naše izbore!

Glavna tajna uspjeha sakrivena je u citatu čuvenog Henryja Forda: "Ako vjeruješ da možeš i ako vjeruješ da ne možeš u pravu si." U što ćete vjerovati ovisi hoćete li krenuti prema prosječnosti ili prema vrhu. Vi birajte, jer sami znate što je za vas najbolje!

Miroras centar je mjesto sigurnog i vidljivog rasta sa trenerskim, bračnim parom Mladenović . Kvaliteta naših treninga je zajamčena znanjem, iskustvom, pozitivnom energijom, radom u malim grupama što osigurava individualni pristup svakom polazniku.

Miroras centar daje visoku razinu znanja što potvrđujemo našim certifikatima akreditiranima od tri najpoznatije svjetske međunarodne asocijacije INHNLP, ABNLP i IANLP po čemu smo jedinstveni u regiji.

Želite li da su vaši NLP certifikati potvrda znanja, kompetencija i priznanja diljem svijeta, NLP treninzi Miroras centra vam to osiguravaju.

Prijavite se na NLP praktičarski trening i uzmite NLP znanje iz prve ruke 18. i 19. veljače 2023.

Sadržaj treninga po modulima:

1. modul: uči 4 ključa uspjeha, učinkovito postavljanje ciljeva, uvjerenja uspješnih ljudi, učinkovit način uspostavljanja dobrog odnosa s Vašom okolinom, kako čitati verbalnu i neverbalnu komunikaciju.

2. modul: objašnjava i uči zašto je nekom važna slika, nekom zvuk, nekom iskustvo i kako se uspješno koristiti u komunikaciji u ostvarivanju vlastitih ciljeva upravljanju ljudima, prodaji, motivaciji, pregovaranju, kako kontrolirati svoje reakcije i instalirati željene u specifičnim situacijama.

3. modul: omogućuje poznavanje lingvističkih obrazaca koji ruše svaki otpor sugovornika i podiže komunikaciju na visoku razinu, umijeće postavljanja pitanja i rješavanja problema, motivaciju ljudi, rješavanje konfliktnih situacija, vještinu pregovaranja.

4. modul: otkriva šifru ljudskog uma (submodaliteta) koja NE MOGU pretvara u MOGU i razvija sposobnosti nalaziti pravo rješenje u konfliktnim situacijama tehnikom perceptivnih pozicija, te rješavanja negativnih reakcija tehnikom Premapiranja i kao i rješavanja ograničavajućih uvjerenja tehnikom dvostrukog Premapiranja. Uči tehnike učinkovitog vođenja sastanaka.

5. modul: otkriva tajnu motivaciju i kako koristiti motivirajući sebe i druge, u pregovaranju, upravljanju ljudima. Disneyeva strategija kreativnosti i umijeće kreiranja metafora koje su alat za izazivanje promjena i rješavanje problema kod djece i odraslih

6. modul: su dva dana u kojem se otkrivaju sve razine komunikacije i kako postati komunikator kojem se vjeruje i kojeg ljudi slušaju i slijede, učinkovite načine upravljanja timovima

7. modul: rješava neželjene navike i reakcije koje smanjuju učinkovitost pri izvršavanju poslovnih zadataka i upravljanju s ljudima /tehnike rješavanja dileme, tehnika VK disocijacije koja se koristi za rješavanje traume, tehnika Preuokviravanja u 6 koraka/

8. modul: rješava negativne emocije, prepreke i kreira našu budućnost u željenom smjeru pomoću temporalnih tehnika ili tvz. Vremenska Crta.

9. modul: je CERTIFIKACIJA koju čine usmena prezentacija, riješen test znanja i slamanje daske rukom.

Budite inspirativni i uzmite najbolje za vas, zakoračite u čarobni svijet NLP-a, doživite svoje NLP iskustvo i uvjerite se u vrijednost NLP vještina za 21. stoljeće.

Investicija za cjelokupni trening uključujući certifikaciju, skriptu, radne materijale je 1300,00 e + PDV /9789,00 kn + PDV./

Mogućnosti plaćanja:

 • 20% popusta za uplatu cijelog iznosa do 20.12.2022. Iznos uplate je 1040 e + PDV /7831,20 kn + PDV/
 • 15% popusta za uplatu akontacije do 20.12.2022. u iznosu od 105 e + PDV /790,65 kn+ PDV/ uz mogućnost obročnog plaćanja. Rata je 111,11 eura + PDV. Vrijedi samo za privatne osobe.
 • 10% popusta za uplatu cjelokupnog iznosa do 10. veljače 2023. Iznos uplate je 1170,00 e + PDV
 • Mogućnost obročnog plaćanja 7 dana prije svakog modula. Iznos stopa je 144,44e + PDV. U koliko polaznik propusti modul, propušteni modul se uplaćuje i polaznik nadograđuje modul sa sljedećom grupom. Vrijeme nadoknade je neograničeno.

Trening počinje 18. i 19. veljače 2023. , u Miroras centru, Gruška 4, Zagreb.

Termini održavanja treninga su vikendom, uključujući subotu i nedjelju od 9-18 sati, s pauzom za ručak od 13-14.30, te dvije kraće pauze za kavu ili čaj.

» na vrh
» povratak na ostale novosti

Prijava za trening

Želite li dodatnu edukaciju i našli ste trening koji vas zanima - prijavite se odmah!

KNJIGA

Algoritam za uspjeh

Knjiga Algoritam za uspjeh predstavlja osnove Neurolingvističkog programiranja, NLP tehnike i vještine kojima možete unaprijediti svako područje vašeg života. Knjiga je namijenjena svima koji se žele upoznati sa konceptom Neurolingvističkog programiranja, tehnikama osobne promjene, rasta i razvoja i komunikacijskim vještinama, kao i svima koji su certificirani NLP praktičari, NLP majstori i NLP treneri.

» saznaj više
Google+ FB RSS

Novosti

Prijava za trening

Želite li dodatnu edukaciju i našli ste trening koji vas zanima - prijavite se odmah!

KNJIGA

Algoritam za uspjeh

Knjiga Algoritam za uspjeh predstavlja osnove Neurolingvističkog programiranja, NLP tehnike i vještine kojima možete unaprijediti svako područje vašeg života. Knjiga je namijenjena svima koji se žele upoznati sa konceptom Neurolingvističkog programiranja, tehnikama osobne promjene, rasta i razvoja i komunikacijskim vještinama, kao i svima koji su certificirani NLP praktičari, NLP majstori i NLP treneri.

» saznaj više
Google+ FB RSS